Stiri de ultima ora

VIDEO - Iulian Bulai, mesaj către Marcel Ciolacu: Sunteți o rușine pentru țară!

VIDEO - Iulian Bulai, mesaj către Marcel Ciolacu:  Sunteți o rușine pentru țară!
Economic
Plenul Camerei Deputaţilor s-a întrunit, luni, pentru a dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, votul urmând să fie dat marţi.  Deputatul USR Iulian Bulai a spus despre președintele PSD, Marcel Ciolacu, că este o „rușine pentru țară”.

„Nu știam domnule Ciolacu că ați ajuns vedetă în cartea doamnei Dăncilă. Domnule Cilacu PNRR o să facă dreptate și pentru zona din care vă trageți dvs. De 30 de ani nu sunteți în stare să traversați munții în Transilvania. Nu ați conectat Moldova cu Muntenia. Sunteți o rușine pentru țară", a spus Iulian Bulai, în Parlamentul României.

Ce acuză PSD

Moţiunea, intitulată "Cristian Ghinea - de la zero la abis", este semnată de 82 de deputaţi PSD. În moţiune, PSD susţine că se impune demiterea urgentă a ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pentru că acesta a dat dovadă de "diletantism managerial", iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este "un dezastru" şi "distruge România pentru următorii cinci ani".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus