Stiri de ultima ora

Simona Halep a ajuns la peste 22 milioane de euro, câștiguri din tenis

Simona Halep a ajuns la peste 22 milioane de euro, câștiguri din tenis
Economic
Simona Halep, regina de la Roland Garros, și-a consolidat poziţia de pe locul întâi din clasamentul WTA. După turneul de la Roland Garros pe care l-a câştigat sâmbătă, Simona nu s-a ales doar cu aprecieri din întreaga lume şi cu 7.970 de puncte WTA, ci şi cu o sumă consistentă de bani de 2,2 milioane de euro. De la începutul anului şi până astăzi, jucătoarea noastră a strâns suma fabuloasă de 4 milioane şi jumătate de euro.

Ultima ora

De-a lungul întregii sale cariere, Simona Halep a reuşit să ajungă la câştiguri din tenis de peste 22 de milioane de euro, potrivit WTA. Astăzi, campioana de la Roland Garros, începe săptămâna cu numărul 32 pe locul I în WTA.

Graţie victoriei de la Paris, Simona a primit 2.000 de puncte WTA şi a ajuns la un total de 7.970 de puncte. Acesta este primul turneu de Mare Șlem câştigat în cariera sa.

Simona Halep revine astăzi în ţară, la ora 16:15. Diseară, la ora 20:00, va prezenta trofeul fanilor, în faţa Arenei Naţionale. 

Aflată pe prima poziţie în clasamentul mondial WTA, Simona Halep a câştigat înaintea acestei finale de alte cinci ori în meciurile cu numărul 10 în topul feminin, Sloane Stephens.

Ea a fost finalistă în 2014 la Madrid şi Roland Garros, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, în 2017 la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing şi în acest an la  Australian Open şi Roma.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus