Stiri de ultima ora

Senatul a aprobat schimbări majore la Codul Fiscal şi Codul de procedură fiscală

Senatul a aprobat schimbări majore la Codul Fiscal şi Codul de procedură fiscală
Economic
Senatul a adoptat miercuri un proiect depus de senatorul PSD Eugen Teodorovici care aduce modificări ample la Codul Fiscal şi Codul de procedură fiscală.

Proiectul a fost depus în Senat de Eugen Teodorovici, de asemenea ministru al Finanţelor în guvernul Dăncilă, după ce un proiect de ordonanţă identic pregătit de Ministerul Finanţelor nu a mai fost adoptat de Guvern.

„Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală sunt documente vii, care trebuie adaptate în conformitate cu observaţiile şi propunerilor celor care produc bani şi plusvaloare în România: mediul de afaceri. Nu am fost şi nu voi fi adeptul modificărilor pompieristice ale Codului Fiscal, dar voi susţine mereu îmbunătăţiri cerute imperios de cei care activează în economia reală. Dialogul cu mediul de afaceri pentru aceste modificări a început în urmă cu mai bine de un an, iar după sintetizarea propunerilor şi analizarea lor, au reieşit nişte modificări care sunt pozitive pentru economia românească. O ţară este atât de puternică pe cât de puternică îi este economia, iar o economie nu poate fi puternică decât dacă are un mediu de afaceri stimulat, competitiv şi angajat către producerea de plusvaloare. Mulţumesc tuturor celor care au participat la conversaţia pentru aceste modificări ale Codului Fiscal şi ale Codului de Procedură Fiscală şi-i asigur că voi rămâne în continuare partenerul şi aliatul lor”, a subliniat Eugen Teodorovici.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus