Stiri de ultima ora

SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: Guvernul Dăncilă şi vegetarienii lui Tăriceanu nu pot fugi de testul Parlamentului

SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: Guvernul Dăncilă şi  vegetarienii  lui Tăriceanu nu pot fugi de testul Parlamentului
Economic
Senatorul PNL Iancu Caracota consideră că Guvernul Dăncilă şi "vegetarienii" lui Tăriceanu nu pot fugi la nesfârşit, de testul Parlamentului şi dă asigurări că PNL face toate demersurile necesare pentru ca moţiunea de cenzură să aibă şanse maxime de a fi votată de Parlament.

"Este evident că actualul Guvern a pierdut majoritatea parlamentară oricât ar încerca să eludeze Constituţia. ALDE a părăsit oficial Guvernul, iar membrii ALDE, cei care s-au alăturat Vioricăi Dăncilă, nu au cum legal, constituţional, să reprezinte ALDE în actualul Executiv. Viorica Dăncilă este obligată de Constituţie să se prezinte în faţa senatorilor şi deputaţilor pentru a vedea dacă mai are susţinere parlamentară", afirmă Caracota, conform News.ro.

În opinia sanatorului liberal, Călin Popescu- Tăriceanu şi-a scos partidul de la guvernare, dar s-a înşelat când a spus că foarte mulţi colegi de-ai lui "sunt vegetarieni" şi că la el în partid nu funcţionează zicala "câinele nu pleacă de la măcelărie".

"ALDE a plecat oficial de la măcelărie, dar "vegetarienii" lăudaţi de Tăriceanu au rămas la ciolan!", susţine el.

Iancu Caracota spune că, dincolo de jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Dăncilă şi Tăriceanu, un lucru este evident: Guvernul PSD, de acum ilegitim, a luat ostatică o ţară întreagă, prin refuzul de a cere votul Parlamentului şi insistenţa de a continua guvernarea cu orice preţ, împotriva voinţei cetăţenilor, potrivit aceleiaşi surse.

"În acest context politic dificil pentru România, PNL face toate demersurile necesare pentru ca moţiunea de cenzură să aibă şanse maxime de a fi votată de Parlament. Va fi depusă în momentul în care sunt adunate cele 233 de semnături necesare pentru a garanta adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului. PNL îşi doreşte ca acest Guvern să fie demis cât mai curând posibil, dar trebuie să aibă minima garanţie de succes a moţiunii de cenzură. România are nevoie de un nou Guvern, unul responsabil!", conchide senatorul PNL.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus