Stiri de ultima ora

Sebastian Guţiu, Schoenherr: Fără experienţa din criza anterioară, să fii nevoit să iei decizii anul trecut ar fi putut semăna cu un sprint în ceaţă

Sebastian Guţiu, Schoenherr: Fără experienţa din criza anterioară, să fii nevoit să iei decizii anul trecut ar fi putut semăna cu un sprint în ceaţă
Economic
Sebastian Guţiu, managing partner Schoenherr: Prin activitatea lor, avocaţii iau constant pulsul mediului de afaceri, iar proiectele în care lucrăm (fie că vorbim de M&A, finanţări, proiecte pe piaţa de capital, investiţii noi, sau chiar litigii, arbitraje, insolvenţe ori concedieri) reflectă rapid evoluţiile economice.

04.05.2021, 17:00

♦  Casa de avocatură Schoenherr a intrat pe piaţa locală în anul 1996, România fiind prima ţară în care firma austriacă a decis să prospecteze posibilitatea unei extinderi regionale.

Sebastian Guţiu, managing partner al casei de avocatură Schoenherr, spune că trăgând linie, 2020 pentru firmă a fost la fel ca pentru întreaga economie românească. Mai exact, nu a fost un nou an record, cum credea că va fi atunci când a definit ţintele la începutul exerciţiului financiar trecut, dar a fost mai bun decât se aştepta atunci când a definit măsurile de adaptare la noua situaţie, la momentul la care a fost instituită starea de urgenţă.

„Măsurile pe care le-am luat începând cu luna martie a anului trecut s-au dovedit eficiente tocmai pentru că, la definirea planului de ajustare, am avut în vedere şi scenarii foarte pesimiste“, spune el.

Cât priveşte volumul de lucru al echipei pe parcursul anului trecut, Guţiu adaugă că a văzut o evoluţie echilibrată a majorităţii domeniilor în care casa de avocatură activează, iar firma, în ansamblu, a continuat să meargă cu motoarele turate.
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus