Stiri de ultima ora

ROTTAPRINT: Producţia de etichete pentru produse dezinfectante a crescut de 4 ori

ROTTAPRINT: Producţia de etichete pentru produse dezinfectante a crescut de 4 ori
Economic
Rottaprint, tipografia flexografică producătoare de etichete autoadezive şi ambalaje flexibile din ţara noastră, a anunţat, astăzi, că producţia de etichete pentru produsele dezinfectante a crescut de 4 ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Din datele centralizate de companie, comenzile pentru anumite produse din industria alimentară precum preparate din carne, lactate şi panificaţie au crescut semnificativ. În ansamblu, compania a înregistrat dublări ale volumului totalde comenzi în această perioadă faţă de perioada similară din 2019, pe fondul cererii accelerate din partea comercianţilor.

Reprezentanţii Rottaprint transmit că monitorizează cu atenţie necesităţile de primă urgenţă din piaţă în această perioadă şi livrează cu prioritate etichete pentru produse din categoria dezinfectanţilor. Totodată, compania menţine o comunicare permanentă cu clienţii şi partenerii şi depune toate eforturile necesare pentru a livra toate celelalte comenzi în timp util.Acest lucru este posibil şi datorită procesului de optimizare al producţiei şi a investiţiilor făcute pe parcursul anului trecut în utilaje şi echipamente, care acum sunt folosite la capacitate maximă.

Cristi Nechita-Rotta, director general Rottaprint, a declarat: "Aplicăm cu foarte multă responsabilitate măsurile interne de siguranţă şi, chiar dacă acestea ne consumă mai mult timp pentru a le implementa, mulţumităsistemului nostru de organizare internă Kaizen, operaţiunile companiei funcţionează în parametrii normali şiprotejează fiecare membru al echipei Rottaprint. Observăm o creştere semnificativă a solicitărilor pentru anumite produse, în special pentru dezinfectanţi şi pentru cele alimentare, creştereprevizbilă în contextul răspândirii noului coronavirus. Suntem foarte atenţi la nevoile clienţilor în această perioadă şi încercăm pe cât posibil să oferim prioritate produselor de maximă necesitate în piaţă în acest moment pentru a nu se crea dezechilibre şi a putea face faţă cererii. În acelaşi timp, facem tot ceea ce este necesar pentru a livra în timp util toate celelalte comenzi, menţinând în permanenţă o comunicare activă cu partenerii noştri".

De cealaltă parte, potrivit reprezentanţilor companiei, în această perioadă, cererea pentru produsele promoţionale, indiferent că erau adresate unor promoţii legate de alimente sau de anumite evenimente, a scăzut substanţial.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus