Stiri de ultima ora

Reduceri fulgeri la Wizz Air pentru zboruri către Portugalia, Grecia şi alte destinaţii populare

Reduceri fulgeri la Wizz Air pentru zboruri către Portugalia, Grecia şi alte destinaţii populare
Economic
Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că oferă vineri un discount de 20% pentru zborurile spre şi dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania şi Italia.

Promoţia e valabilă pentru toţi clienţii (până la ora 23:59 CEST), călătoriile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Reducerea de 20% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% este valabilă pe 31 iulie 2020, de la 00:00 până la ora 23:59, CEST (perioada promoţională). Promoţia de 20% se aplică doar zborurilor spre şi dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania şi Italia disponibile pe wizzair.com şi prin aplicaţia WIZZ pentru mobil. Reducerea se aplică numai rezervărilor efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Promoţia nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Pasagerii fără măşti nu se pot îmbarca dar le pot achiziţiona prin intermediul pachetului igienic (1 recipient cu gel dezinfectant, 2 perechi de mănuşi, 2 măşti, 6 şerveţele dezinfectante). Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus