Stiri de ultima ora

Răzvan Copoiu, Signify România: Observăm un interes major al consumatorilor pentru casele smart. După un an 2020 dificil, ne aşteptăm la o creştere accelerată

Răzvan Copoiu, Signify România: Observăm un interes major al consumatorilor pentru casele smart. După un an 2020 dificil, ne aşteptăm la o creştere accelerată
Economic
Răzvan Copoiu, CEO Signify România şi Europa de Sud-Est (fosta Philips Lighting): Trecerea la un sistem smart, conectat, presupune însă schimbarea întregii infrastructuri şi o viziune asumată pe termen lung. Aceasta înseamnă o perioadă investiţională mai lungă, cu rezultate ce se vor vedea în timp, fapt ce poate descuraja într-un context în care un mandat se întinde pe numai 4 ani.

04.05.2021, 20:21

Angajatorii îşi vor canaliza o parte din bugete pentru a crea la birou acel sentiment de wellbeing (stare de bine) pe care angajaţii îl au când lucrează acasă ♦ În acest context, calitatea luminii, aspect destul de neglijat până acum pe plan local, va juca un rol tot mai important, crede Răzvan Copoiu, CEO Signify România şi Europa de Sud-Est (fosta Philips Lighting).

„Din cauza schimbărilor din programul de lucru, clădirile de birouri sunt nevoite să devină mult mai flexible în gestionarea resurselor, şi asta înseamnă dezvoltarea din ce în ce mai mult a conceptului de smart building. Dacă oamenii nu vin la birou decât trei zile din cinci, atunci clădirea trebuie să se adapteze acestui nou regim de lucru. Mai mult, angajatorii vor face eforturi pentru a crea în spaţiul de lucru un mediu cât mai inspiraţional, concentrat pe wellbeing, iar lumina joacă un rol foarte important aici. Calitatea luminii este extrem de importantă într-o lume în care petrecem mult timp la interior”, spune Copoiu.

El a preluat din vara anului trecut funcţia de director general al Signify România şi al altor 9 ţări din Europa de Sud-Est (Slovenia, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Albania, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina şi Macedonia de Nord).
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus