Stiri de ultima ora

Proiect de țară. Reacția mediului de afaceri la propunerea lui Klaus Iohannis

Proiect de țară. Reacția mediului de afaceri la propunerea lui Klaus Iohannis
Economic
"Lumea mea e la fel de frumoasă ca în cărți", spune o fetiță de 12 ani al cărei univers este centrul de zi din Vălenii de Munte. Lumea ei e la fel de frumoasă ca în cărți chiar dacă nu are tabletă, Whatsapp sau mall la colțul blocului. Alexandra a venit la Campday cu două educatoare și alți 25 de copii. La atelierul de lucru manual a pictat un tricou si a scris „prieten" și „dragoste". La atelierul de construcții a văruit fațada unei case, iar Oanei Pellea i-a spus că ea în viață vrea să citească. Pentru că o face mai deșteaptă, mai înțeleaptă și mai distractivă.

O zi plină de distracție și activități creative la Campday

300 de copii cu povești ca ale Alexandrei au avut miercuri parte de o zi plină de distracție și activități creative la Campday, eveniment organizat de Globalworth, unde au participat nouă asociații și ONG-uri - Fundația Hospice - Casa Speranței, Fundația Make a Wish Romania, Asociația Ana și Copiii, Asociația Împreună Învingem Autismul, Fundația Filantropica Metropolis, Fundația Sf. Dimitrie, Asociația non-profit ProVita – pentru născuți și nenăscuți, Asociația Un Strop de Fericire și Asociația Procultura Surzilor.

"Am venit toată echipa Globalworth pentru a petrece o zi împreună cu copiii, am plantat flori, ne-am jucat, am alergat, am văruit. Este o plăcere care izvorăște din inima Globalworth ajutorul pentru acești copii și noi abia așteptăm Campday ca să petrecem o zi întreagă cu ei. Sunt acțiuni pe care încercăm să le facem de mai multe ori pe an iar în timp să urmărim evoluția acestor copii minunați. Este incredibilă fericirea pe care o vedem în ochii copiilor și modul în care ne răsplătesc prezența. Suntem fericiți că suntem alături de ei", a declarat Valentin Neagu, Director de Investiții și Piețe de Capital la Globalworth.

Oana Pellea, invitata de onoare

Copiii au avut ocazia să boxeze cu Mihai Leu, au făcut dulceață, au zugrăvit pereții viitoarei tabere de copii, au participat la ateliere de pictură și lucru manual și au plantat zeci de flori. Invitatul de onoare al zilei a fost actrița Oana Pellea care a reușit pentru mai bine de o oră să țină audiența cu sufletul la gură cu poveștile și sfaturile ei.

Campday nu este primul gest de susținere a copiilor defavorizați social și a celor cu probleme de sănătate. În ultimii ani Globalworth a susținut numeroase comunități locale, asociații caritabile, fundații de copii și spitale și a donat peste 3 milioane de euro. În total, aproximativ 4000 de familii nevoiașe se bucură de sprijin constant din partea companiei.

06 iul, 13:45

Fiecare dintre noi are parte de zile în care stresul este singurul care își face făcută prezența. În astfel de zile avem impresia că toată lumea este împotriva noastră și că, la un moment dat, vom exploda.

Iată ce anume te liniștește după o zi plină de stres în funcție de semnul tău zodiacal.

Mișcare și exerciții fizice. Dacă ai un anumit obicei în această privință, nu te sfii să apelezi mai des la el, este singurul care te va ajuta să îți revii după o zi în care nu ai avut timp nici să respiri. Privește și alergatul ca fiind o variantă ideală în acest scop.

Un desert pregătit ca la carte este singurul care te va ajuta să te repui pe picioare. Încearcă să convingi pe cineva să ți-l prepare, pentru ca să nu fi tu nevoită să mai depui un efort din această cauză.

Citește o carte de dezvoltare personală. Există șanse să găsești una care să abordeze chiar această temă, adică cum să îți revii după zilele pline de stres. Găsește un loc comod, așează-te acolo și bucură-te de lectură.

06 iul, 11:39

Bărbații sunt fascinați de senzualitea femeii din zodia Leu, se îndrăgostesc rapid de cea din Săgetator, însă femeia pe care o vor respecta mereu este nativa din zodia Gemeni.

În timp ce restul muritoarelor nu mai ştiu pe ce carte să mizeze pentru a le câştiga respectul bărbaților pe care îi plac, femeia din zodia Gemeni nu fac niciun efort pentru a dobândi autoritate asupra acestora, scrie divahair.ro .

Inteligentă, comunicativă şi independentă, nativa din zodia Gemeni este cea care câştigă admiraţia şi respectul tuturor bărbaţilor din jurul ei.

Care sunt calitățile nativei din Gemeni, zodia pe care toţi bărbaţii o respectă

Gemenii se numără printre cele mai inteligente semne ale zodiacului.

Guvernate de Mercur, femeile născute în zodia Gemeni au o minte ascuţită şi o limbă şi mai şi. O discuţie cu ea este mai plină de neprevăzut, palpitantă și mai fierbinte decât o partidă încinsă de amor. Gemenele au abilităţi de comunicare peste medie, replici memorabile și o abilitatea extraordinară de convingere, iar bărbaţii din jurul lor nu pot decât să se declare învinşi în faţa tumultului de vorbe meşteşugite şi să asculte fascinaţi cum sunt puşi la punct.

De asemenea, nativa din Gemeni este simbolul independenţei feminine din zodiac, ea neavând nevoie de brațul protector al unui bărbat și nici nu îi va accepta punctul de vedere fără un argument puternic, nu se va lăsa impresionată prea uşor de realizările lui şi sub nicio formă nu îi va permite să o calce în picioare.

Nu în ultimul rând, complexitatea femeii din zodia Gemeni este cea care „le pune capac" bărbaţilor. Inteligentă, fermecătoare şi provocatoare, ea se cunoaşte foarte bine şi nu se va justifica niciodată, însă odată cucerităe, nativa din gmeni se transformă într-o parteneră caldă, loială şi protectoare, care îşi va susţine mereu alesul. 
dcnews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus