Stiri de ultima ora

Plyaminol ajută plantele după diferențele mari de temperatură dintre zi și noapte

Plyaminol ajută plantele după diferențele mari de temperatură dintre zi și noapte
Economic
Primăvara este un sezon sensibil atât pentru fermieri, cât și pentru plante. Agricultorii trebuie să găsească soluții pentru ca plantele să-și continue ritmul de creștere și, la final de an agricol, să aibă parte de producții care să le aducă profit.

Depășirea perioadelor de stres din primăvară este esențială pentru culturi. Înghețul și diferențele mari de temperaturi dintre zi și noapte sunt pericolele specifice ale acestui anotimp. Pentru ca plantele să treacă de stres, fermerii au la dispoziție biostimulatorul Plyaminol, de la Agro-Est Muntenia.

Acest produs are o compoziție de 30% aminoacizi liberi și se poate aplica atât foliar, cât și la rădăcini. Este potrivit și pentru tratamentele efectuate în toamnă și ajută culturile să depășească stresul cauzat de secetă, grindină, fitotoxicitate, transplantare. Plyaminol se poate aplica la cereale păioase, rapiță, porumb, floarea-soarelui, legume, pomi fructiferi, viță de vie și pepeni.

Petrică Păduraru, administrator la SC Tehnoplant SRL, Scânteia (județul Ialomița), a văzut cu ochii săi efectele Plyaminol. “Acolo unde cultura prezintă o situație de stres, recomand să se folosească Plyaminol fără discuție. S-a văzut rezultatul. Dacă nu aș fi utilizat acest produs, diminuarea producției ar fi fost cu 2-3 tone / ha”, a spus Păduraru.

“Am folosit Plyaminol la rapiță și consider că acest produs a făcut diferența”, a declarat și Mihai Stan, inginer agronom la Agroind Mihai SRL, comuna Stejaru (județul  Teleorman). Toate detaliile legate de Plyaminol se găsesc pe site-ul oficial al companiei, www.agroest.ro .

Pe  Instagram-ul Agrointeligența  găsiți imaginile momentului din agricultură!
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus