Stiri de ultima ora

Plata subvențiilor APIA către fermieri – discuții de ultimă oră!

Plata subvențiilor APIA către fermieri – discuții de ultimă oră!
Economic
Principalele teme de discuție au vizat: – stadiul depunerii cererilor de către fermieri în cadrul Campaniei 2021; – analiza gradului de depunere al cererilor la nivelul fiecărui județ comparativ cu graficul prognozat; – situația autorizării la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT-uri), sector vegetal și zootehnic, aferente Campaniei 2020 demarate la data de 19 aprilie 2021; – situația plăților totale efectuate de APIA în Campania 2020 la nivel de centru județean.

În încheiere, ministrul și-a arătat susținerea pentru derularea în bune condiții a tuturor etapelor Campaniei 2021 și a profitat de ocazie pentru a transmite întregii echipe APIA toate gândurile bune pentru sărbătorile pascale care se apropie.

”Reamintim că la data de 1 martie APIA a dat startul Campaniei 2021 de primire a cererilor unice de plată și, în conformitate cu prevederile OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021, Campania se va încheia la data de 17 mai 2021”, se arată în comunicarea MADR.

Pe  Instagram-ul Agrointeligența  găsiți imaginile momentului din agricultură!
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus