Stiri de ultima ora

OTP Bank lansează produsul de banking 100% digital LeZero, cu zero costuri şi cashback inclus

OTP Bank lansează produsul de banking 100% digital LeZero, cu zero costuri şi cashback inclus
Economic
OTP Bank România continuă strategia de dezvoltare digitală a portofoliului, prin lansarea unui canal 100% digital pentru contractarea produselor OTP Bank, conform unui comunicat de presă. Primul produs disponibil prin acest canal este Pachetul LeZero, care conţine cont curent în lei, card de debit Mastercard, Internet şi Mobile Banking cu costuri zero pentru utilizator, dacă sunt îndeplinite condiţiile necesare contractării acestui pachet.

Lansarea canalului digital pentru achiziţia de produse OTP Bank reprezintă o etapă importantă a strategiei Apollo, prin care banca urmăreşte dezvoltarea prezenţei pe piaţa locală. Pachetul LeZero poate fi solicitat şi obţinut acum şi 100% online, din confortul propriului birou sau de acasă, fiind o soluţie modernă, adaptată la contextul actual în care distanţarea fizică este esenţială.

Roxana Hidan, Director General Adjunct, Coordonator al Diviziei Retail în cadrul OTP Bank România, a declarat: "Strategia de dezvoltare a OTP Bank include în aceeaşi măsură extinderea prezenţei fizice în teritoriu, cât şi creşterea continuă în mediul digital. Recent am inaugurat un nou concept de agenţie, de tip cashless, iar acum venim în întâmpinarea clienţilor cu o soluţie modernă şi actuală, care include principalele instrumente de digital banking utilizate zi de zi. LeZero este astfel primul produs care poate fi contractat integral digital şi deschide calea pentru noi instrumente pe care le pregătim pentru clienţii noştri".

Pachetul LeZero, cu cont curent în lei, card debit Mastercard, Internet şi Mobile Banking poate fi deschis în cinci paşi simpli:

• Identificarea online, pentru care sunt necesare o fotografie a cărţii de identitate şi un selfie;
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus