Stiri de ultima ora

O nouă tranşă, de peste 167.000 de doze, de vaccin produs de AstraZeneca ajunge în România

O nouă tranşă, de peste 167.000 de doze, de vaccin produs de AstraZeneca ajunge în România
Economic
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă, luni, că o nouă tranşă de vaccin Vaxzevria (AstraZeneca) soseşte în ţară, fiind vorba despre peste 167.000 de doze. Până în prezent, România a primit aproape 3 milioane de doze de vaccin produs de AstraZeneca, informează news.ro.

"167.200 doze de vaccin Vaxzevria vor ajunge mâine, 15 iunie a.c., la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino". Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră", a transmis CNCAV.

Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional. Centrul Naţional de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului "Cantacuzino" este complet autorizat şi avizat de către Autoritatea Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea naţională care are competenţă în domeniul medicamentului de uz uman.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus