Stiri de ultima ora

Noi zboruri Blue Air către destinații turistice din Grecia

Noi zboruri Blue Air către destinații turistice din Grecia
Economic
Pasagerii Blue Air pot rezerva acum zboruri către zece destinații de vacanță din Grecia. Blue Air introduce zboruri către Salonic și către insulele grecești Santorini, Corfu, Skiathos, și Creta – Chania în Orarul de Vară 2022.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile pornesc de la 29.99 euro/ segment, cu toate taxele incluse. Toate rezervarile includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Grecia se află în topul preferințelor călătorilor români pentru petrecerea vacanței de vară, Blue Air operând în prezent 17 frecvențe săptămânale către cinci destinații grecești: Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos și Zakynthos.

Oferta este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie cuprinse între 28 martie - 29 octombrie 2022. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus