Stiri de ultima ora

Modelele BMW ne vor ajuta sa trecem pe verde toate semafoarele

Modelele BMW ne vor ajuta sa trecem pe verde toate semafoarele
Economic
Modelele BMW ne vor ajuta sa trecem pe verde toate semafoarele cu ajutorul aplicatiei EnLighten App care ne va oferi informatii in timp real despre evolutia culorii semaforului pe ecranul central al sistemului iDrive.

Pe ecran va aparea o numaratoarea inversa pana la schimbarea starii semaforului, iar aplicatia va estima daca avem timp sa trecem pe verde sau nu. In prezent, aplicatia este disponibila in orasele Portland si Eugene din Oregon, SUA si Salt Lake City, din SUA, oferind informatii pentru mai mult de 2000 de semafoare. In viitor, va fi disponibila in mai multe orase.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din iOS App Store si poate fi activata pe BMW prin conectarea iPhone-ului, prin USB, la automobil. Orice automobil care are functia App instalata, indiferent de data de fabricatie, poate folosi aceasta aplicatie.

EnLighten App este o integrare Car2X si Car-to-Infrastructure Communication, conceptul prin care automobilul face schimb de date cu elemente din infrastructura rutiera pentru o mai buna informare a soferului. Pe langa aplicatiile dezvoltate de BMW si integrate in aplicatia „BMW Connected” (care include reader RSS, webradio, Twitter sau Last Mile Navigation) mai sunt oferite in acest moment, pentru Romania, alte 11 aplicatii, printre care Aupeo!, Deezer, GoPro sau M Laptimer.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus