Stiri de ultima ora

Miluţ, Prefab: Trimestrul I a fost cel mai bun din 2008 încoace

Miluţ, Prefab: Trimestrul I a fost cel mai bun din 2008 încoace
Economic
Sectorul construcţiilor a debutat mai devreme anul acesta, datorită vremii calde şi carburantului mai ieftin, conducând astfel la un plus de circa 50% la vânzările producătorului de materiale de construcţii Prefab Bucureşti (simbol bursier PREH).

„Primul trimestru a fost cel mai bun din 2008 încoace. Vremea a fost mai caldă şi a permis începerea construc­ţiilor, dar am fost ajutaţi şi de preţul mai mic la motorină, care a permis transportul materialelor de construcţii. Asta ne-a permis ca de la 1 februarie să pornim capacităţile de producţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii şapte ani“, a spus Petre Marian Miluţ, preşedintele şi principalul acţionar al Prefab.

Lansând producţia mai devreme, compania a obţi­nut un plus de aproape 50% la vânzări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în­cheind trimestrul cu afaceri de 14 mil. lei. Anul trecut, din cauza vremii reci, fabrica Prefab din Călăraşi a fost pornită spre sfârşitul lunii februarie, iar compania a încheiat primele trei luni cu afaceri de 9,4 mil. lei.
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus