Stiri de ultima ora

Mega Mall se deschide pe 14 mai: NEPI amana cu 3 saptamani inaugurarea

Mega Mall se deschide pe 14 mai: NEPI amana cu 3 saptamani inaugurarea
Economic
Centrul comercial Mega Mall, dezvoltat de NEPI langa Arena Nationala din Bucuresti, va fi inaugurat oficial pe 14 mai, cu circa 3 saptamani dupa data anuntata initial, au anuntat dezvoltatorii.

„Ne-am construit reputatia prin calitatea proiectelor pe care le livram si pentru care nu dorim sa facem niciun compromis. Atat noi, cat si partenerii nostri, ne dorim ca bucurestenii sa paseasca, pentru prima oara, intr-un Mega Mall pe masura asteptarilor, dar si a eforturilor umane si a investitiilor financiare semnificative care s-au facut in dezvoltarea acestui centru comercial. Tocmai pentru ca ne dorim sa pastram cele mai inalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumatatea lunii mai”, a declarat Sorin Scintei, project manager in cadrul NEPI, la anuntarea amanarii deschiderii mallului cu circa 3 saptamani.

„Atat design-ul mall-ului, cat si conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piata romaneasca. Momentan se finiseaza in cel mai mic detaliu elemente unice in Romania, a caror constructie este foarte laborioasa, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar si vitrinele din sticla ale magazinelor, cu inaltimea de 14 metri. Toate spatiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificarii”, a completat reprezentantul NEPI. Cu o suprafata totala de 230.000 de metri patrati construiti, Mega Mall ramane cel mai ambitios proiect de retail de pe piata locala. Demarat in urma cu doar 1 an si 2 luni, centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania include elemente unice si impresionante de arhitectura, printre care peste 3.000 de metri patrati de vitrine cu o inaltime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale, cu o suprafata totala de peste 750 metri patrati, precum si doua luminatoare masive ce acopera 1.500 de metri patrati.

Zona de entertainment din Mega Mall: ce va cuprinde

La Mega Mall spatiul de entertainment va fi desfasurat sub conceptul de sports bar. In interiorul acestuia, vor putea fi vizionate transmisiuni in direct ale celor mai importante meciuri din lume, pe ecrane de varii dimensiuni. Oferta include o multitudine de jocuri virtuale si electronice si o zona special amenajata pentru bowling, cu piste pentru adulti si piste dedicate copiilor. Acestea sunt primele piste de bowling pentru copii dintr-un mall din Bucuresti.

H&M, campion la extinderi in 2014. Zara, zero magazine noi

Una dintre cele mai extinse zone din noul mall, aflata in imediata vecinatate a food court-ului, va fi ocupata de catre noul multiplex Cinema City, care este totodata cel de-al 18-lea multiplex dezvoltat de cel mai important operator local de cinema. Multiplex-ul cuprinde 14 sali digitale performante, dintre care o sala Cinema City 4Dx. 4Dx este una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei, oferind o experienta pentru toate cele 5 simturi. Noua sala dedicata acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D.

Peste 200 de magazine in Mega Mall: H&M, Zara, Mango si Musette, printre brandurile ce deschid langa Arena Nationala

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenkelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger si Musette. Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe.

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu Jiu si alte centre comerciale atat in tara, cat si in Serbia si Slovacia. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus