Stiri de ultima ora

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine că aţi mers la vot

KLAUS IOHANNIS:  Este extraordinar de bine că aţi mers la vot
Economic
Actualizare - Despre OUG 114, Klaus Iohannis susţine că a fost o modalitate prin care PSD să obţină mai mulţi bani.

Actualizare - Întrebat despre românii din Diaspora, Klaus Iohannis precizează că este o mare onoare şi o muncă în care se dedică trup şi suflet.

Actualizare - Întrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizează că locul României se află în spaţiul euroatlantic, existând şi alte state cu care putem avea interese comerciale, menţionând că România nu se află în spaţiul de valori al Chinei.

Actualizare - Klaus Iohannis susţine că este un fan al indepenţei justiţiei.

Actualizare - Întrebat despre ce va face în legătură cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis susţine că o adevărată reformă se poate face modernizând Constituţia, însă momentan este imposibil.

Actualizare - Klaus Iohannis acuză PSD-ul de o atitudine non-democrată, invitând românii să meargă la vot.

Actualizare - Întrebat dacă a pus interesul personal în faţa interesului naţional, sacrificând justiţia, Klaus Iohannis a precizat că a amânat referendumul până a considerat că produce efecte maximale.

Actualizare - Actualul preşedinte garantează că dacă va fi ales în turul al doilea va lucra alături de români în scopul performanţei economice al României.

Actualizare - Klaus Iohannis se adresează cetăţenilor care i-au votat pe ceilalţi candidaţi, precizând că votul acestora este necesar pentru turul al doilea.

Actualizare - Actualul preşedinte al României susţine că s-a opus încercărilor PSD de a acapara statul român, precizând că a reuşit să salveze imaginea României prin politică externă, menţionând că PSD trebuie înlăturat democratic, prin vot.

Dezbaterea anunţată de preşedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marţi, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dăncilă, va începe la ora 19.00 şi va dura între două şi trei ore.

La dezbaterea electorală organizată de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnaliştii, analiştii, politologii şi comentatorii politici invitaţi vor putea adresa între două şi patru întrebări. Potrivit anunţului făcut sâmbătă, la eveniment vor participa, în sală, studenţi şi jurnalişti care nu vor putea interveni în discuţie.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus