Stiri de ultima ora

Juventus Academy organizează cea de-a treia tabără de fotbal la Cluj Napoca

Juventus Academy organizează cea de-a treia tabără de fotbal la Cluj Napoca
Economic
Juventus Academy organizează cea de-a treia tabără de fotbal pentru copii la Cluj Napoca, ceremonia oficială de deschidere fiind programată pe Cluj Arena, anunţă organizatorii.

Actualizat: 06.02.2019 - 16:48

„Tabăra de fotbal Juventus Training Camp România – ediţia Summer 2019, deschisă copiilor cu vârste între 6 şi 13 ani, se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 8-13 iulie 2019. Ceremonia oficială de deschidere, urmată de un antrenament demonstrativ, va avea loc pe cochetul stadion Cluj Arena, asta după ce copiii care au participat la precedenta tabără de fotbal organizată de JTC România au avut parte de o mare bucurie, aceea de a păşi, cu emoţie, pe gazonul Arenei Naţionale. Cluj Arena este considerat a fi unul dintre cele mai bune stadioane din ţară, fiind preferat de mai multe ori de Naţionala României. Este un stadion din categoria UEFA Elite şi are o capacitate de 30.200 locuri, majoritatea acoperite. Programul de pregătire din cadrul taberei de fotbal cuprinde 20 de ore de antrenamente şi pregătire tehnică după modelul Juventus, cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii şi juniori din Italia. Este vorba de antrenori de la Juventus Academy, care contribuie la pregătirea viitoarelor talente care vor îmbrăca tricoul bianconero”, se arată în comunicatul şcolii de fotbal.

Copiii care vor participa la tabăra de fotbal vor primi câte două rânduri de echipament sportiv original Juventus Torino, o minge adidas, un rucsac Juventus, tricouri polo pentru activităţile de recreere etc. Portarii beneficiază de un KIT special. De asemenea, organizatorii asigură masă de prânz, gustări şi apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament şi supraveghere de specialitate şi asigurare medicală pe toată durata taberei. Între antrenamente, vor fi organizate activităţi de recreere şi socializare. Sunt oferite şi cursuri de limba italiană pentru sportivi. Tabăra se încheie cu o ceremonie de închidere şi acordare de diplome.

Tabăra de fotbal JTC România este un stagiu de pregătire după modelul Juventus adus în ţara noastră de Luigino Pellegrini, fost agent al lui Roberto Baggio.

„Sunt mândru de faptul că organizăm deja cel de-al treilea stagiu de pregătire Juventus în România şi că vom face acest lucru la Cluj-Napoca. Am avut în primele două tabere, care s-au desfăşurat la Bucureşti, mai mulţi copii foarte talentaţi din Cluj, foarte apreciaţie de antrenorii italieni şi ne-am gândit că ar fi foarte frumos ca, de data aceasta, să mergem noi acolo”, a declarat Luigino Pellegrini.

JTC România – ediţia Summer 2019 va avea loc la scurt timp după ce echipa României, alcătuită din copii care au participat la stagii de pregătire Juventus, va fi participat, la Torino, la Campionatul Mondial al Academiilor Juventus, alături de echipe din întreaga lume.

Tabăra de fotbal JTC România – ediţia Summer 2019 este deschisă copiilor cu vârste între 6-13 ani. Înscrierile se pot face doar pe site-ul oficial: https://jacademy.juventus.com/ro/camps/romania/
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus