Stiri de ultima ora

IQOS World şi expoziţia Design Flags sunt două dintre principalele atracţii din cadrul Romanian Design Week

IQOS World şi expoziţia Design Flags sunt două dintre principalele atracţii din cadrul Romanian Design Week
Economic
Cea de-a opta ediţie a Romanian Design Week, evenimentul din România care promovează designul, arhitectura şi inovaţia, s-a desfăşurat în Bucureşti în perioada 11-20 septembrie. Qreator by IQOS, spaţiul din Bulevardul Aviatorilor 8A, a fost unul dintre partenerii festivalului şi a găzduit, în premieră, seria de expoziţii internaţionale Design Flags, conform unui comunicat de presă. O altă destinaţie artistică, extrem de apreciată de publicul Romanian Design Week, a fost instalaţia imersivă IQOS World: O nouă perspectivă, de la Combinatul Fondului Plastic.

Parteneriatul dintre IQOS, Qreator by IQOS şi Romanian Design Week reflectă viziunea comună de a schimba lumea prin creativitate, inovaţie şi alegeri sustenabile, precum şi hotărârea companiei Philip Morris, de care aparţin IQOS şi Qreator by IQOS, de a susţine cultura şi, totodată, comunitatea creativă din ţara noastră.

Potrivit comunicatului, prin ediţia de anul acesta, organizată în condiţii diferite de precedentele, Romanian Design Week şi partenerii săi, printre care IQOS şi Qreator by IQOS, şi-au propus să evidenţieze modul în care creativitatea şi actul artistic, în general, devin ancore în conturarea unei noi perspective asupra realităţii aflate în continuă schimbare. Timp de 10 zile, reprezentanţi ai industriei creative din România, dar şi publicul iubitor de artă din Bucureşti s-au bucurat de expoziţii, instalaţii interactive şi discuţii pe teme diverse, de la design de produs, la modă şi rolul creativităţii, toate având la bază "CHANGE/ Schimbarea", tema acestei ediţii a Romanian Design Week, şi modul în care se reflectă aceasta în lucrările incluse în circuitul evenimentului.

Dragoş Bucurenci, Director de Comunicare în cadrul Philip Morris România, a declarat: "Parteneriatul cu Romanian Design Week ne-a confirmat faptul că industria creativă ne poate fi un tovarăş de nădejde pe drumul nostru către schimbare. Acum zece ani, Philip Morris International a început un amplu proces de inovaţie, care a dus la dezvoltarea unui portofoliu de produse fără fum, iar cinci ani mai târziu, CEO-ul nostru şi-a asumat public misiunea de a înlocui cât mai repede ţigările la nivel global cu alternative mai bune, fundamentate ştiinţific. Schimbarea este, aşadar, în ADN-ul Philip Morris, iar schimbarea nu poate apărea în absenţa creativităţii şi a inovaţiei, care au nevoie de susţinere din partea întregii societăţi. Suntem mândri că am putut fi parteneri cu Romanian Design Week şi sperăm că acest parteneriat va fi unul de durată."
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus