Stiri de ultima ora

ILIE BOLOJAN, PREŞEDINTELE PNL BIHOR: O majoritate în Parlament în jurul PNL asigură condiţiile pentru o bună guvernare

ILIE BOLOJAN, PREŞEDINTELE PNL BIHOR:   O majoritate în Parlament în jurul PNL asigură condiţiile pentru o bună guvernare
Economic
Bolojan a făcut o succintă trecere în revistă a marilor proiecte din judeţ, parte în curs de derulare, parte pregătite, pentru a sublinia importanţa unei bune colaborări între autorităţile locale - Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea - şi Guvernul României în scopul realizării acestor proiecte.

"Cei care au încredere în mine trebuie să fie conştienţi că au făcut jumătate de pas pentru aceste proiecte atunci când mi-au acordat votul. Mai există o jumătate de pas care trebuie făcut în 6 decembrie votând echipa de candidaţi ai PNL Bihor la alegerile parlamentare atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, în aşa fel încât să existe o majoritate parlamentară solidă care să susţină viitorul guvern format în jurul PNL pentru ca aceste proiecte să devină realitate şi pentru ca, în următorii patru ani, România să fie guvernată mai bine. Corect şi cinstit, este o fereastră de oportunitate pentru ţara noastră să nu mai avem alegeri în următorii patru ani", a spus Bolojan.

El a subliniat ideea că, pentru a ne dezvolta, ţara noastră are nevoie de o bună guvernare care presupune câteva condiţii valabile nu doar în România, ci în orice ţară din lume.

"Buna guvernare presupune să existe o direcţie clară de dezvoltare, care impune în sistemul nostru o colaborare între preşedintele României, astăzi Klaus Iohannis, ales recent în funcţia de preşedinte şi Guvernul României. Înţelegerea care asigură această funcţionare înseamnă un Guvern cu un premier al PNL; de asemenea, presupune o stabilitate în Parlament, în orice comunitate dacă există o majoritate clară care susţine executivul, la un consiliu local, la un consiliu judeţean, într-un parlament, atunci înseamnă că poţi să pui în practică nişte proiecte. Dacă există un haos, cum a fost anul acesta în Parlament, vă daţi seama că nu ştii ce introduci şi ce iese. Deci o majoritate în Parlament în jurul PNL asigură condiţiile de bază pentru o direcţie clară, pentru stabilitate în actul de guvernare şi pentru o bună guvernare a ţării noastre în anii următori", a afirmat Bolojan.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus