Stiri de ultima ora

Hoți de animale, reținuți de poliție după ce au furat două vaci de la o fermă!

Hoți de animale, reținuți de poliție după ce au furat două vaci de la o fermă!
Economic
Doi bărbați bănuiți că ar fi furat două vaci de la o stână, reținuți de poliție! În urma unor percheziţii domiciliare desfășurate de poliţiştii mureșeni, două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș au desfăşurat, pe data de 4 septembrie, trei percheziţii domiciliare, pe raza județelor Mureș și Cluj, la locuințele a doi bărbați bănuiți de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că în noaptea de 30 spre 31 augusta, cei în cauză, de 27, respectiv de 31 ani, din județul Cluj și Mureș, s-ar fi deplasat cu o autoutilitară pe raza comunei Sânpetru de Câmpie, de unde, de la o stână, ar fi sustras două bovine, care se aflau pe pășune.

În urma descinderilor, la locuința bărbatului din județul Cluj, într-o anexă gospodărească, polițiștii au identificat cele două bovine furate de la stâna din comuna Sânpetru de Câmpie, scrie punctul.ro. 

Animalele au fost recuperate de polițiști și predate persoanei care fusese păgubită.

În baza probelor administrate, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Pe  Instagram-ul Agrointeligența  găsiți imaginile momentului din agricultură!
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus