Stiri de ultima ora

Fondatorul criptomonedei Ethereum a donat 1,2 miliarde de dolari Indiei

Fondatorul criptomonedei Ethereum a donat 1,2 miliarde de dolari Indiei
Economic
Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum, platforma deservită de cripto-moneda Ether, a donat peste 1 miliard de dolari către fondul de ajutor al Indiei, ţară afectată de coronavirus, scrie Libertatea citând The Moscow Times.

Buterin este un ruso-canadian de 27 de ani, care a devenit cel mai tânăr miliardar din lume, informează Libertatea .

Programatorul ruso-canadian a transferat miercuri cripto-monede SHIB în valoare de 1,2 miliarde de dolari, după ce, luna trecută, mai făcuse un transfer de aproximativ 600.000 de dolari, a raportat Forbes. Donaţiile lui Buterin s-au îndreptat către India Covid Relief Fund, înfiinţat de Sandeep Nailwal, un coleg antreprenor de cripto-monede şi cofondator al platformei de scalare Ethereum Polygon.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a depăşit un sfert de milion în această săptămână în India, mai mulţi experţi avertizând că acesta ar putea fi mult mai mare.

Varianta indiană a coronavirusului, B.1.617, care stă la originea exploziei numărului de cazuri de COVID-19 din India, a fost detectată în 44 de ţări, anunţă Organizaţia Mondială a Sănătăţii În India, numărul cazurilor zilnice de COVID-19 este în creştere, iar numărul deceselor a atins un nou record.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus