Stiri de ultima ora

Final de mandat pentru Alexandra Borislavschi la Electrica

Final de mandat pentru Alexandra Borislavschi la Electrica
Economic
Alexandra Borislavschi şi-a încheiat, în data de 2 august 2019, mandatul de 4 ani, în funcţia de Director Executiv Guvernanţă Corporativă şi M&A în cadrul Electrica, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Cel mai important proiect pe care l-a gestionat a fost oferta publică primară iniţială de 105% din capitalul social, în perioada octombrie 2013 - iulie 2014, care s-a încheiat cu succes prin listarea duală a Electrica pe Bursa de Valori Bucureşti şi pe London Stock Exchange, reprezentând cea mai mare ofertă publică din România până în acest moment.

Corina Popescu, Director General Electrica SA, a declarat: "În numele companiei, îi mulţumesc Alexandrei pentru tot ceea ce a realizat, în ultimii şase ani, în cadrul echipei Electrica, unde a avut o contribuţie importantă în special în procesul de listare a companiei. Acum, la încheierea mandatului, îi urez, în numele tuturor colegilor, succes în toate proiectele viitoare."

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus