Stiri de ultima ora

EXCLUSIV! Scandal monstru în PSD! Liderul din teritoriu care voia să fie premier și președinte de partid după CEX

EXCLUSIV! Scandal monstru în PSD! Liderul din teritoriu care voia să fie premier și președinte de partid după CEX
Economic
Ședința CEX a PSD s-a terminat, nu și scandalurile, care au fost predominante în ultima perioadă în tot partidul. Rezultatul din Comitetul Executiv a dat complet planurile unora peste cap. Printre cei mai supărați este președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Ultima ora

La finalul şedinţei, în timpul declaraţiilor de presă ale contestatarilor, el a ţinut permanent privirea în jos, ceea ce i-a şocat pe jurnalişti. 

"Probabil supărarea a fost mare. El a spus în organizaţie că Liviu Dragnea va pleca şi că el va deveni preşedintele PSD şi premier al României. Visează demult acest lucru. Însă problema este alta. Că el a semnat o scrisoare fără mandatul nostru. Cine i-a dat lui voie să facă asta? Reprezintă organizaţia PSD Dâmboviţa şi nu l-a mandatat nimeni să facă aşa ceva. Ne-a adus nişte prejudicii de imagine incomensurabile. Vom fi marginalizaţi din cauza lui. Nu vom putea să ne finalizăm proiectele din cauza lui. Conduce filiala dictatorial. Cu pumnul în masă. Atâta ştie! Aşa a făcut şi cu puciul lui Tudose. A umblat prin toate satele să ridice primarii contra lui Dragnea. Acum a făcut la fel. Nu se poate aşa ceva. Distruge partidul şi judeţul", a declarat Alexandru Oprea,fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în exclusivitate pentru CAPITAl.

Și alţi membri PSD Dâmboviţa sunt nemulţumiţi de comportamentul lui Adrian Țuţuianu: "El nu ştie ce înseamnă dialogul. Dă cu pumnul în masă şi te ia la înjurat. Dacă nu faci ce spune el, nu trece mult şi te trezeşti cu vreun control pe cap. El crede că dacă a mers cu Stan, merge şi cu Dragnea. Uite că trădarea nu-l va aduce mereu pe culmile gloriei, aşa cum visează. Sper să ne salveze Dragnea de el ca să mă pot întoarce şi eu în partid", a declarat un membru PSD Dâmboviţa, care nu mai este, însă activ.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus