Stiri de ultima ora

Director DSVSA, confirmat cu COVID-19! Activitatea instituției – paralizată pentru două săptămâni!

Director DSVSA, confirmat cu COVID-19! Activitatea instituției – paralizată pentru două săptămâni!
Economic
O nouă instituție de stat, afectată din cauza unei confirmări cu COVID-19. Activitatea Direcţiei Judeţene Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor este paralizată pentru două săptămâni după ce directorul executiv al instituției, medicul Remus Moţoc, a fost confirmat cu COVID-19, a informaţ prefectul judeţului, Dumitru Ţiplea. Toți șefii instituției se află în izolare la domiciliu după ce au fost la el acasă!

Potrivit prefectului, Remus Moţoc a revenit la Oradea cu o lună mai devreme din detaşarea de la Bucureşti. Din 23 martie anul acesta, el a fost detaşat pe o perioadă de 6 luni, la Direcţia de Sănătate Animală din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), dar s-a întors la Oradea în data de 28 august, intrând în concediu medical.

În data de 10 septembrie, directorul executiv al DSVSA ar fi convocat acasă la el o şedinţă operativă cu şefii de serviciu din instituţie. Vineri, medicul Moţoc nu s-a simţit bine, iar la testul pentru COVID-19 a ieşit pozitiv.

Pe  Instagram-ul Agrointeligența  găsiți imaginile momentului din agricultură!
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus