Stiri de ultima ora

DACIAN CIOLOS: Avem nevoie de o reformă profundă a statului

DACIAN CIOLOS:  Avem nevoie de o reformă profundă a statului
Economic
Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat marţi, la Zalău, că ceea ce s-a întâmplat la Caracal arată faptul că nu este suficientă o schimbare a Guvernului, ci o reformă profundă a statului, a Constituţiei şi a administraţiei publice.

El a adăugat că reforma statului nu presupune doar o modificare a Constituţiei, absolut necesară din punctul de vedere al PLUS, ci presupune şi schimbarea calităţii administraţiei publice, a oamenilor care îşi asumă responsabilităţi şi la nivel local şi în Parlamentul României.

Dacian Cioloş a precizat că, în opinia sa, în momentul de faţă e oportunitate foarte bună pentru a schimba complet clasa politică ce guvernează România şi la nivel local, şi la nivel parlamentar.

"Eu aş nota faptul că, dacă de ani de zile se spune că pe români nu-i interesează politica, că sunt scârbiţi de politică, iată că atunci când se face politică pentru oameni, nu doar că vin oameni care se înscriu în partid, dar sunt oameni care sunt gata să-şi asume responsabilităţi în partid, să se expună. (...) Românii nu sunt scârbiţi de politică, în general, sunt scârbiţi de modul în care s-a făcut politică până acum, de către unele partide", a mai spus Cioloş, transmite aceiaşi sursă.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus