Stiri de ultima ora

Cosmote introduce o aplicatie mobila pentru chat, apeluri video HD si schimb de fisiere, ca urmare a parteneriatului cu Deutsche Telekom

joyn este o interfata de comunicare cu consumatorii pentru primele servicii de tip Rich Communication ale GSMA (GSM Association, asociatia care reprezinta interesele operatorilor de telefonie mobila din intreaga lume), conform informatiilor operatorului.

Aplicatia "joyn powered by COSMOTE" poate fi descarcata de utilizatorii Android din Google Play si, respectiv, de utilizatorii iOS din App Store. Mai multe detalii despre cum functioneaza - aici.

Joyn se numara printre aplicatiile cu care operatorii de telefonie mobila incearca sa concureze cu aplicatii populare precum WhatsApp sau Viber. De altfel, Cosmote Romania a anuntat in luna noiembrie 2013 ca ofera in exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, in cadrul aplicatiei WhatsApp, pentru toti clientii sai.

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a introdus in primavara anului trecut pe piata din Romania propriul serviciu VoIP, numit Libon, care permite comunicare gratuita prin mesaje si apeluri HD intre utilizatorii care au instalata pe smartphone-uri aceasta aplicatie. Libon poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play, iar traficul de internet in cadrul aplicatiei este nelimitat in cadrul anumitor abonamente de voce si date.
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus