Stiri de ultima ora

Coasta de est a Americii a rămas fără internet

Coasta de est a Americii a rămas fără internet
Economic
O arie largă din coasta de est a Americii a rămas, astăzi, fără servicii de internet, după ce un cablu din reţeaua magistrala de fibră optică s-a rupt, în cartierul Brooklin din New York, potrivit Reuters.

Mai multe persoane de pe coasta de est a Statelor Unite au semnalat probleme de conectare la servicii online precum Google, YouTube şi Zoom. De asemenea, foarte mulţi s-au plâns că nu s-au putut conecta la internet şi în felul acesta au fost împiedicaţi să se conecteze pe serverele de la serviciu.

Compania de comunicaţii Verizon şi-a anunţat utilizatorii în legătură cu întreruperea unui cablu de fibră optică în zona Brooklin. Însă, nu au estimat o durata a defecţiunii, informează Reuters.

De asemenea, potrivit platformei Downdetector,

întreruperile au fost grupate de-a lungul porţiunii de nord-est a SUA, fiind întinse din Virginia până în Massachusetts, informează Yahoo News.

Cu toate acestea, în ciuda informaţiilor oferite de platforma Downdetector, platforma AWS Amazon a arătat că serviciul funcţionează normal. Compania a declarat că problema este legată de un furnizor extern.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus