Stiri de ultima ora

Clienții Asirom se pot programa online la medic prin Docbook

Clienții Asirom se pot programa online la medic prin Docbook
Economic
Asirom Vienna Insurance Group implementează un nou sistem de programări online pentru clienții săi, posesori de asigurări de sănătate.

Ultima ora

În parteneriat cu dezvoltatorii Docbook - prima aplicaţie din România pentru programări la medic prin intermediul spaţiului virtual, Asirom îşi propune să ofere astfel clienţilor săi accesul facil, rapid şi comod la servicii medicale, potrivit unui comunicat al companiei.

În cadrul Docbook, a fost dezvoltată o secţiune specială dedicată asiguraţilor Asirom.

Accesarea serviciilor de programare este pe cât de practică, pe atât de simplă: tot ce trebuie să facă un client ce deţine o asigurare de sănătate este să intre în aplicaţie, să selecteze localitatea în care caută un doctor, specialitatea, să aleagă dată programării şi să bifeze calitatea de “asigurat ASIROM”. 

Aplicaţia oferă acces facil la întreaga bază de date, conform criteriilor selectate de utilizator. Asiguratul Asirom poate consulta lista completă de medici şi disponibilitatea acestora, iar confirmarea programării o primeşte pe e-mail şi / sau telefon şi în contul său de utilizator Docbook.

Clinicile partenere sunt semnalizate cu logo-ul ASIROM, insă clienţii pot accesa servicii medicale şi în clinici non-partnere, beneficiind de decontare ulterioară integrală, conform contractului de asigurare.

“Ne-am dorit să oferim asiguraţilor noştri servicii croite după nevoile lor. Sunt din ce în ce mai mulţi clienţii care utilizează extensiv facilităţile online pentru diverse necesităţi; prin introducerea opţiunii de programare online la medic nu facem altceva decât să răspundem nevoilor asiguraţilor noştri, oferindu-le o variantă modernă de a accesa oricând, de pe orice fel de device conectat la Internet, serviciile medicale necesare”, explică Cristian Ionescu, Director General al Asirom Vienna Insurance Group. "Estimăm ca, până la sfârşitul anului, programarea online va fi cea mai utilizată modalitate de planificare a vizitelor la medic de către posesorii de asigurări de sănătate Asirom."

Asirom Vienna Insurance Group este primul asigurător de pe piaţa din România care oferă clienţilor săi facilităti de programare online pentru servicii medicale. 
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus