Stiri de ultima ora

Cele mai interesante concepte auto de la Salonul Auto de la Paris 2018

Cele mai interesante concepte auto de la Salonul Auto de la Paris 2018
Economic
Infiniti Black S este o versiune a coupe-ului Q60S. Dincolo de aspectul sau ostentativ, acest model are 560 CP si poate atinge 100 km/h in mai putin de 4 secunde. Pentru a obtine o astfel de putere, Infiniti a colaborat cu partenerul sau in echipa F1, Renault Sport Formula One.

Porsche 911 Speedster Concept ll

Acest exemplar prefigureaza versiunea de serie a lui 911 Speedster, care va fi produs in 1.948 de exemplare. Porsche 911 Speedster este dezvoltat ca un 911 Carrera 4 Cabriolet, dar cu sasiu imprumutat de la 911 GT3. Conceptul are o transmisie manuala si un motor cu sase cilindri, care dezvolta 500 CP.

Peugeot e-Legend concept

Acest concept retro incorporeaza elementele caroseriei care au facut succesul coupe-ului 504 printr-un parbriz inclinat, o capota lunga si o grila dotata cu patru faruri. Logo-ul este, de asemenea, de moda veche, cu un cap de leu in profil. La bord, scaunele sunt de catifea albastra, iar podeaua de lemn este aproape de lumea maritima. Celelalte trasaturi, duc e-Legendul cu hotarare spre viitor, deoarece este autonom si 100% electric. Volanul hexagonal dispare in tabloul de bord odata ce autopilotul a fost activat.

DS X E-Tense

DS Automobile a creat un concept asimetric, cu trei locuri, bazat pe o asociere unica de doua vehicule intr-unul care permite proprietarilor sa aleaga modul de conducere. Situate in rotile din fata, cele doua motoare electrice aduc pe sosea 540 cai putere. In mod circuit, cifra creste la 1.360 cai putere.

BMW Vision iNext

Cel mai nou concept BMW prefigureaza un model de serie SUV care urmeaza sa fie lansat in 2021. Forma acestui model BMW electric si autonom este unica.

Volvo 360c

Suedezii prezinta la Salonul Auto de la Paris 2018 un concept electric, care se poate transforma in birou, dormitor sau camera de zi. Pentru a putea folosi tot spatiul, modelul nu are volan, este autonom. Volvo considera ca acest concept are potentialul de a inlocui pana si avionul.

Mercedes-Benz Vision URBANETIC

Mercedes-Benz prezinta Vision URBANETIC, un concept revolutionar de mobilitate, care permite transportul persoanelor si marfurilor. Vehiculul autonom are spatiu pentru 12 persoane si va putea fi utilizat pentru servicii de sharing.

Opel GT X Experimental

Conceptul Opel este un SUV compact 100% electric al caror portiere spate se deschid invers. Prototipul va sta la baza “electrificarii” tuturor modelelor Opel pana in 2024, ca parte din strategia “PACE!”.

Skoda Vision RS

Conceptul hibrid al Skoda are 245 de cai putere si anunta un viitor model de clasa compacta. Acesta vine cu un motor pe benzina de 1.5 litri 150 de cai putere si un motor electric de 102 CP. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 7,1 secunde.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus