Stiri de ultima ora

Ce servicii de recrutare sunt disponibile la www.jordanriver.eu?

Ce servicii de recrutare sunt disponibile la www.jordanriver.eu?
Economic
Oricât de performant şi bine instruit ar fi personalul de la serviciul de rectutare, în anumite sectoare de activitate forţa de muncă necesară nu mai poate fi găsită pe piaţa locală.

În astfel de situaţii, administratorii unor firme care se află în situaţia dramatică de a nu putea onora comenzi, de a-şi restrânge activitatea sau de a oferi servicii de calitate tot mai proastă se văd nevoiţi să apeleze la firme de recrutare muncitori străini, aşa cum este cea disponibilă la Jordan River.

Datorită deschiderii graniţelor europene pentru muncitori stăini şi datorită migraţiei constante a forţei de muncă locale, mulţi angajatori se află într-o situaţie de criză continuă. Fenomenul nu se manifestă doar în ţata noastră, ci afectează toate ţările.

În aceste condiţii, chiar şi România a ajuns să importe forţă de muncă din stăinătate, din ţări mai sărace decât a noastră, acolo unde populaţia se confruntă cu lipsuri materiale mai accentuate decât cele de aici şi pentru care condiţiile muncă oferite de angajatorii români sunt mai atractive decât cele din ţările de origine. Ţări asiatice, precum Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia sau Thailanda au devenit astfel surse importante de recrutare şi de plasare de personal pentru anumite domenii de producţie şi de activitate.

Una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul recrutării şi plasării de personal din ţări asiatice este Jordan River Recruitment. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute firme de recrutare forţă de muncă de pe piaţa naţională şi internaţională ce activează în domeniu încă de la sfârşitul anilor ’90. Ea îţi desfăşoară nu doar în Românai, ci şi în Germania, Olanda, Canada, Israel.

Care sunt principalele servicii oferite de compania JR Rectuitment?

Compania se bucură la ora actuală de multe solictări, devenind una dintre cele mai importante şi mai apreciate firme de recrutare forţă de muncă din străinătate de pe piaţa din România. Ea importă în principal forţă de muncă din Asia, având experienţă internaţională relevantă în acest sens. Întregul proces se desfăşoară în conformitate cu legislaţia internaţională din domeniu şi se bazează pe un sistem propiu de selecţie, foarte bine pus la punct.

Serviciile de recrutare muncitori străini includ:

La această companie lucrează recrutori instruiţi, cu multă experienţă în atragerea, selectarea şi plasarea de personal calificat. Vor fi găsite cele mai potrivite persoane pentru posturile vacante, care  să răspundă cât mai bine nevoilor angajatorului şi cerinţelor specifice jobului.

În portofoliul firmei se află numeroase proiecte de recrutare pentru companii ce activează în domenii importante, precum industria hotelieră, a restaurantelor, frumuseţe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale şi depozite logistice. Personalul recrutat şi plasat a corespuns în cea mai mare parte exigenţelor vizate de anagajtori.

De ce să alegeţi să lucraţi cu această companie de recrutare?

Având în vedere ca la ora actuală piaţa locală este incapabilă sa mai furnizeze forţa de muncă necesară, în anumite domenii cheie de producţie şi activitate, apelarea la serviciile unei firme specializate de recrutare muncitori străini este cea mai rentabilă soluţie aflată la îndemâna angajatorilor.

Printre motivele pentru a alege să lucraţi cu această companie menţionăm:

Toate aceste aspecte sunt foarte importante pentru a alege să colaboraţi cu această firmă în obţinerea de personal necesar pentru buna funcţionare a activităţii firmei voastre. Serviciile sunt de calitate şi dedicate, încercând să vină cât mai bine în întâmpinarea nevoilor angajatorilor şi angajaţilor.

Pentru a garanta rentabilitatea şi durabilitatea procesului pentru ambele părţi, firma se ocupă nu doar de recrutarea şi plasarea de muncitor, ci şi de integrarea cât mai rapidă şi mai eficientă a acestora în piaţa forţei de muncă din România, dar şi de medierea rapidă a oricăror probleme care pot apărea între angajaţi şi angajator.

Compania a realizat servicii de recrutare pentru multe firme importante din domeniul agricol, hotelier, producţie, HoReCa, frumuseţe, logistică etc. reuşind să obţină multe recomanări pozitive. În general personalul recrutat este calificat şi a corespuns foarte bine nevoilor şi aşteptărilor angajatorilor. Astfel angajarea de muncitori străini se dovedeşte singura modalitate prin care anumite domenii pot fi mai puţin afectate de criza forţei de muncă locale şi îşi pot garanta rentabilitatea.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus