Stiri de ultima ora

Camera de Comerţ s-a retras din organizaţia lui Cumpănaşu, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României

Camera de Comerţ s-a retras din organizaţia lui Cumpănaşu, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României
Economic
Camera de Comerţ şi Industrie a României s-a retras din organizaţia lui Alexandru Cumpănaşu, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, motivând că nu vrea să fie implicată în scandalul demiterilor cerute de Cumpănaşu în scandalul crimelor de la Caracal.

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) își arată compasiunea pentru tragedia prin care trece familia lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dincă a declarat că a omorât-o. Însă CCIR nu vrea să fie implicată în scandalul demiterilor cerute de Alexandru Cumpănaşu în scandalul crimelor de la Caracal.

"Camera de Comerț și Industrie a României nu s-a implicat niciodată în domeniul politic sau administrativ de stat, fiind o instituție apolitică, activitatea instituției noastre rezumându-se numai la a susține necondiționat mediul de afaceri.

Nu este rolul camerelor de comerț și CCIR nu va cere niciodată demiterea unor șefi de instituții militare din România.

În acest sens, Camera de Comerț și Industrie a României își exprimă dezacordul pentru faptul că domnul Cumpănașu angajează numele instituției în diverse declarații publice fără acordul CCIR.

Drept urmare, Camera de Comerț și Industrie din România își anunță retragerea din Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR)", se arată într-un comunicat CCIR.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus