Stiri de ultima ora

Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi care i-au trimis pe polițiști la adrese greșite!

Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi care i-au trimis pe polițiști la adrese greșite!
Economic
Alexandra a sunat la statul român și i-a răspuns statul paralel, o combinație letală de clanuri mafiote, afaceriști cu bani publici, oameni ai legii umili și limuzine Rolls-Royce de 400.000 de euro care străbat străzi de o sărăcie unde ”ia-mă nene” te costă viața.

• Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele uriașe și unul dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a stâlcit un om în bătaie.

• Libertatea publică conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi ”Codiță” și mărturiile date ziarului de cei doi lideri rivali de grupări.

• De regulă informatorii dau ponturi poliției, iar ofițerii decid.

• În cazul Alexandrei, a fost exact invers: poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori, care și-au împărțit Oltenia!

• Iar Remus Rădoi ”Codiță” a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă în seara în care fiecare minut conta!

• În același timp, clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, implicați și ei în căutarea Alexandrei.

• Cu un stat în care polițiile paralele și-au subordonat poliția națională, Alexandra n-a avut nici o șansă.

de Mirela Neag, Ion-Daniel Conțescu, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Pe 25 iulie 2019, la ora 17.00, după șase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, șeful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Rădoi, zis și ”Codiță”, liderul uneia dintre cele două grupări care domină prin forță brută, contracte cu statul și informații județul Olt.

Totul aici.www.romaniacurata.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus