Stiri de ultima ora

Cîţu: ANAF a început un control la FRF. Inspecţia economică este în control la mai multe primării

Cîţu: ANAF a început un control la FRF. Inspecţia economică este în control la mai multe primării
Economic
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat marţi că echipele de control ale Fiscului au demarat un control la Federaţia Română de Fotbal. Totodată, Inspecţia Economică din minister derulează controale la Primăria Sectorului 1, Consiliul Judeţean Neamţ şi urmează şi alte primării.

„Inspecţia Economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe primării. Am început anul trecut cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Am trimis deja primul raport către DNA, aşteptăm şi finalizarea celorlalte rapoarte”, a declarat Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor a precizat că zilele trecute a fost trimisă Inspecţia Economică la cererea primarului Sectorului 1 către Primăria Sectorului 1, iar în acest moment este derulat un control.

„Înţeleg că sunt şi alte primării din Bucureşti unde vom primi acestă cerere”, a spus ministrul.

Florin Cîţu a mai precizat că acum aproape o lună Inspecţia Economică a fost trimisă în control la Consiliul Judeţean Neamţ, la cererea prefectului şi sunt aşteptate rezultatele acelui control.

Ministrul de Finanţe a mai anunţat că în data de 17 noiembrie echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma „informaţiilor apărute în spaţiul public”.

„În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat în vom face public”, a conchis Cîţu.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus