Stiri de ultima ora

Bogatia incredibila a Chinei, in imagini (Galerie foto)

Bogatia incredibila a Chinei, in imagini (Galerie foto)
Economic
China are a doua economie din lume, iar aceasta ascensiune incredibila a tarii este aratata si de obiectele de lux achizitionate de populatie. In plus, tot mai multi chinezi isi permit sa isi cumpere ceea ce altadata parea doar un vis.

Aceasta statuie a fostului conducator al Chinei, Mao Zedong, este facuta din aur si jad. Ea are o inaltime de 83 cm si o greutate de 50 kg. Statuia poate fi vazuta la o expozitie din orasul Shenzen, scrie ABC News. Costul ei este de 16 milioane de dolari, statuia fiind executata de 20 de artisti in opt luni.

Chinezii bogati au parte de cele mai bune masini sport. Fotografia prezinta o statiune de lux aflata in orasul Sanya, din provincia estica Hainan, situata la malul marii.

In aceasta fotografie poate fi vazut hotelul Beijing Laffite Chateau. El este o replica a celebrului hotel din Franta , Chateau Maison-Laffite. Hotelul chinezesc gazduieste inclusiv un muzeu al ...citeste mai departe despre " Bogatia incredibila a Chinei, in imagini (Galerie foto) " pe Ziare.com
www.business24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus