Stiri de ultima ora

Autostrada de Centură București: încep lucrările pe tot lotul II al sectorului de sud

Autostrada de Centură București: încep lucrările pe tot lotul II al sectorului de sud
Economic
Consiliul Judeţean Ilfov a anunţat joi că încep lucrările pe tot lotul II al sectorului de sud de pe Autostrada de Centură.

Vor fi executate lucrări de drum, de construire de poduri şi pasaje, lucrări de scurgere a apelor, de consolidare, hidrotehnice, vor fi realizate noduri rutiere, lucrări de siguranţa circulaţiei, de iluminat, relocări şi protecţie de reţele, de protecţie a mediului.

Potrivit CJ Ilfov, contractele de proiectare şi execuţie în cazul sectorului de sud al Autostrăzii de Centură Bucureşti vizează trei loturi.

În ceea ce priveşte lotul 1 (Sector 1 km 52+070 - km 52+770 aferent Centura Nord, Sector 2 km 52+770 - km 69+000 aferent Centura Sud), CJ Ilfov anunţă că în prezent activitatea de proiectare este în curs de desfăşurare, fiind în analiză documentaţia aferentă proiectului pentru autorizarea lucrărilor de construire depusă de către antreprenor, urmând ca ulterior acesta să finalizeze şi să transmită proiectul tehnic de execuţie.

Până la sfârşitul lunii noiembrie, CJ Ilfov estimează că va fi obţinută autorizaţia de construire necesară demarării lucrărilor şi va fi emis ordinul de începere a lucrărilor.

Referitor la lotul 2 (km 69+000 - km 85+300), CJ Ilfov menţionează că pentru sectorul km 69+000 - km 70+700 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pe 18 august.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus