Stiri de ultima ora

Augustin Zegrean, veste TERIBILĂ pentru Ludovic Orban: Am mai avut un caz, salariile profesorilor. Au primit, apoi, mai mulți bani

Augustin Zegrean, veste TERIBILĂ pentru Ludovic Orban:  Am mai avut un caz, salariile profesorilor. Au primit, apoi, mai mulți bani
Economic
Ludovic Orban a anunțat că va contesta la CCR legea prin care pensiile se măresc cu 40%, după votul de marți din Parlament. Însă, unul dintre foștii șefi ai judecătorilor constituționali are o veste teribilă pentru premier.

Augustin Zegrean a declarat, la România TV, că Guvernul nu va avea nicio șansă să nu plătească pensiile majorate și a dat un exemplu cu profesorii.

”Noi am mai avut un caz de acest fel, când s-au mărit salariile profesorilor, iar guvernul nu le-a majorat. Atunci, profesorii au dat în judecată guvernul și au primit mai mulți bani, pentru că s-au dat și dobânzi. Dacă nu se vor rezolva lucrurile în mod legal, pensionarii vor da în judecată Guvernul și vor câștiga și vor primi majorarea.”, a explicat Augustin Zegrean.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus