Stiri de ultima ora

Aplicaţia George, dezvoltată de BCR, s-a alăturat magazinului virtual Huawei AppGallery

Aplicaţia George, dezvoltată de BCR, s-a alăturat magazinului virtual Huawei AppGallery
Economic
Aplicaţia George, dezvoltată de Banca Comercială Română, s-a alăturat recent magazinului virtual Huawei AppGallery şi se bucură deja de un număr de descărcări record din partea utilizatorilor, a anunţat miercuri banca.

Potrivit băncii, printre premiile oferite câştigătorilor concursului se numără dispozitive de top din portofoliul Huawei, iar provocarea adresată acestora este de a exprima, prin imagini sugestive, felul în care tehnologia şi arta se întâlnesc în viziunea lor.

Concursul George Artă şi Tehnologie se defăşoară în perioada 19 - 26 octombrie pe Instagram iar pentru a se înscrie participanţii trebuie să publice cel puţin o fotografie pe contul personal de Instagram, fie în format Instagram Story sau Instagram Feed Post, care să reunească elemente, contexte, formate sau detalii care să ilustreze ideea de fuziune a artei şi tehnologiei.

"Fiecare participant poate surprinde acest aspect într-o manieră personală, fie ea directă sau abstractă. În plus, pentru ca înscrierea să fie validă, participanţii trebuie să dea tag conturilor @georgepeinsta şi @appgalleryro. Câştigătorii vor fi selectaţi prin tragere la sorţi, iar premiile atractive puse la dispoziţia lor sunt: 1 HUAWEI P40 Pro Ice White şi 3 HUAWEI Band 4 Pro. Aceste dispozitive de top vin în completarea unui stil de viaţă modern şi activ cu tehnologii de ultimă oră.", se menţionează în comunicat.

În total, AppGallery conţine peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Aplicaţia vine cu securitate şi protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a aplicaţiei.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus