Stiri de ultima ora

ANRE investește 28.000 de euro într-o tabletă interactivă şi softul aferent

ANRE investește 28.000 de euro într-o tabletă interactivă şi softul aferent
Economic
Acest software tip dashboard va prezenta o serie de indicatori tehnici din piaţa de energie electrică şi gaze naturale, oferind o imagine de ansamblu asupra sectoarelor, arată reprezentanţii ANRE.

Concret, se vor afişa date privind producţia de energie electrică în timp real în funcţie de sursă, importul şi exportul de energie, tot în timp real, rezultatele PZU, OTC, PCCB (posibilitatea de vizualizare istoric pe 30 zile), preţul de referinţă la gaze naturale (Bursa din Viena, BRM, OPCOM), numărul de documente înregistrate zilnic, numărul de petiţii înregistrate în ultimele 30 de zile, numărul de petiţii rezolvate în ultimele 30 de zile, preţul reglementat la consumatorii casnici de energie electrică şi gaze naturale, numărul de oferte de energie electrică şi gaze naturale în piaţa concurenţială, numărul de furnizori de energie electrică şi de gaze naturale.

De asemenea, sistemul va permite afişarea şi altor indicatori în funcţie de necesităţile viitoare (de exemplu vizualizarea datelor spaţiale aferente reţelelor de gaze naturale şi energie electrică).

Valoarea estimată este 28.000 de euro fără TVA, din care 8.800 de euro costul tabletei şi 19.200 de euro cel al softului.

Data-limită de depunere a ofertelor este 10 septembrie 2019.

Furnizorul va asigura instalarea, configurarea şi dezvoltarea software-ului în termen de 60 de zile de la data semnării contractului. Împreună cu aplicaţia, se va preda şi codul sursă.

La capitolul specificaţii tehnice minime este inclusă diagonala de 42 de inci, sistem tip all-in-one, grosime maximă 5,5 mm, sistem de prindere Vesa Mount, protecţie ecran Corning Gorilla Glass, tehnologie touch Ptojected Capacitive, numărul de puncte de touch 50, acurateţe touch 1,5 mm, rezoluţie minimă 3840x2160 px, rata de refresh display 60 Hz, durata de viaţă a displayului cel puţin 60.000 de ore, CPU Intel core 17, GPU NVIDIA GTX 1060, RAM 16 GM, stocare tip SSD minimum 128 GB, conectivitate wireless Wi-Fi şi Bluetooth, sistem de operare Microsoft Windows 10 IoT.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus