Stiri de ultima ora

AFI Aventurier devine avanpost de antrenament pentru polițiști

AFI Aventurier devine avanpost de antrenament pentru polițiști
Economic
Parcul de aventură indoor AFI Aventurier, situat în AFI Cotroceni din București, a încheiat un parteneriat prin care membrii Corpului Național al Polițiștilor (CNP), angajați ai Ministerului de Interne, vor putea folosi baza parcului pentru antrenare.

Parcul de aventură a fost deschis în luna septembrie a anului trecut, în urma unei investiţii de 200.000 de euro, şi cuprinde trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Pe lângă aceste trasee, parcul de aventură mai dispune de o enormă pânză de păianjen.

Aceasta a fost realizată din aproape un kilometru de sfoară şi conţine peste 100 de metri de noduri, care formează legăturile. Tot aici a fost instalată şi cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.

"AFI Palace Cotroceni este, în momentul de faţă, unul din cele mai complexe proiecte de retail din România, atât ca accesibilitate, cât şi din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care le găzduieşte. Noi ne-am poziţionat nu doar ca centru comercial, ci ca o destinaţie cu opţiuni multiple de shopping şi de petrecere a timpului liber",spunea directorul general al AFI Palace Cotroceni, Sorin Scîntei.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus