Stiri de ultima ora

ADVERTORIAL Susţinem următoarea generaţie de campioni! Superbet, noul partener al FC Viitorul

ADVERTORIAL Susţinem următoarea generaţie de campioni! Superbet, noul partener al FC Viitorul
Economic
Superbet este operatorul de pariuri şi jocuri de noroc din România care susţine deja numeroase discipline, fiind implicaţi în parteneriate cu competiţii, echipe sau sportivi individuali. FC Viitorul Constanţa, campioana României în 2017, intră, de astăzi, în "galeria" cluburilor sponsorizate, în timp ce Superbet devine primul operator de pariuri care susţine clubul constănţean.

Viitorul Constanţa, fondat în 2009, a ajuns în Liga I în numai 3 ani şi a obţinut şi primul titlu de campioană a României la doar 8 ani după înfiinţare! Cu Gheorghe Hagi pe banca tehnică, echipa a câştigat în 2019 şi Cupa şi Supercupa României, având deja toate cele trei trofee interne în palmares. Până în prezent, Viitorul a strâns şi 4 participări în cupele europene, dar principalul motiv de mândrie este adus de loturile echipelor naţionale. Peste 20 de fotbalişti crescuţi la Academia Gheorghe Hagi au jucat deja pentru naţionala de seniori a României, numărul acestora la selecţionatele de tineret fiind mult mai mare. Cu o strategie axată în special pe creşterea noilor generaţii, FC Viitorul îşi propune să ofere şi mai multe variante pentru loturile României în anii următori.

"Cu toţii ne dorim să vedem România din nou în fazele finale ale marilor turnee şi să fim martorii unei noi Generaţii de Aur. Proiectul Academiei Hagi şi strategia clubului FC Viitorul ne-au arătat deja că ridicarea fotbalului românesc este aproape, prin numărul mare de jucători crescuţi acolo care au evoluat la Europeanul de Tineret din 2019. Sperăm să avem astfel de mari bucurii şi la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori, unde credem că naţionala va fi construită în jurul absolvenţilor Academiei Hagi. Viitorul este un club tânăr prin anul înfiinţării dar veşnic tânăr prin generaţiile pe care le propune în fiecare sezon. Faptul că într-o perioadă atât de scurtă a reuşit să urce pe prima scenă, să cucerească trofee, să participe în Europa şi să dea fotbalişti de bază naţionalelor este remarcabil. Noi, la Superbet, susţinem acest proiect şi ne dorim să punem umărul, alături de Viitorul, la creşterea următoarei generaţii de campioni. La fel ca Viitorul, punem accentul pe tinereţe, având o medie de vârstă a angajaţilor similară cu cea a fotbaliştilor de acolo şi aş mai puncta că, asemenea Viitorului, Superbet este un brand născut şi crescut aici şi dornic de afirmare pe scena internaţională." - a declarat Vlastimir Vukadinovic, Director Global de Marketing al Superbet.

"Suntem onoraţi să avem Superbet că şi partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanţa. Este o nouă validare a modului în care viziunea noastră de creştere a unor valori sustenabile pentru sportul românesc este împărtăşită de un brand românesc valoros. Împreună pentru Viitor!" - a declarat Gheorghe Popescu, preşedintele clubului FC Viitorul Constanţa.

DESPRE SUPERBET

Fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive şi un important contribuitor la bugetul de stat. Între acţionarii grupului se află şi gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume. În 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet în Top 10 cele mai valoroase companii româneşti.

Superbet este singura companie românească de jocuri de noroc aflată în EGR Power 50, topul global al celor mai bune 50 de companii din acest domeniu, clasându-se pe locul 28 în 2020. Este, de asemenea, prima companie românească premiată trei ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul suprem: Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală şi de Est.

Prin programul #SusţinemSportulRomânesc, Superbet sponsorizează federaţii, cluburi sau sportivi din fotbal, handbal, baschet, ciclism, şah, kickboxing, raliuri, scrimă, înot şi ski.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus