Stiri de ultima ora

49 de studenţi de la Drept, propuşi pentru exmatriculare pentru fraudarea examenelor online

49 de studenţi de la Drept, propuşi pentru exmatriculare pentru fraudarea examenelor online
Economic
49 de studenţi din anul I de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti au fost propuşi pentru exmatriculare pe motiv de fraudare a mai multor examene. Mai exact, cei 49 de studenţi au comunicat pe whatsapp metode de copiere pentru fraudarea examenelor online, scrie g4media.

"Sunt două grupuri alcătuite de studenţi din anul I unde rezolvau în comun subiectele, existau schimburi şi chiar filmuleţe în care unii studenţi explicau metode de copiere şi cum să îşi aşeze ecranele astfel încât să aibă acces la o sursă de inspiraţie", au explicat sursele pentru Edupedu.ro.

Propunerea pentru exmatriculare a 49 de studenţi este o premieră în cadrul Facultăţii de Drept şi a Universităţii din Bucureşti, a declarat pentru Edupedu.ro decanul Răzvan Dincă. Situaţia este cu atât mai gravă fiind vorba de oamenii şcoliţi să devină viitorii magistraţi, avocaţi, jurişti, profesionişti ai dreptului, deci tocmai cei care ar trebui să practice echitate şi corectitudine şi să judece conform acestor valori. "Este şocant să constatăm un asemenea fenomen, e cu totul contrariant pentru principiile pe care ar trebui să le insuflăm viitorilor magistraţi, avocaţi, jurişti, profesionişti ai dreptului să descoperim în stadiul formării lor iniţiale o asemenea încălcare a acestor principii", a spus Dincă.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus