Stiri de ultima ora

Video Usile din Cluj, prin ochii unui artist fotograf

Video Usile din Cluj, prin ochii unui artist fotograf
Cultura
Ușile Clujului, prin obiectivul unui artist. Fotograful Mihail Onaca: În spatele fiecărei uși există un mister

Cele mai inedite ferestre și uși din Cluj-Napoca se regăsesc într-un proiect fotografic al unui artist clujean. Mihail Onaca surprinde imagini cu clădirile din oraș, iar pozele sale au ajuns inclusiv în prestigioasa publicație The Guardian, care i-a dedicat un reportaj. Fotograful vrea să facă o prezentare cât mai de impact a Clujului peste hotare.

Usile din Cluj, prin ochii unui artist fotograf

Mihail a studiat actoria la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca și a activat câțiva ani ca actor în sfera teatrului independent. În 2014 s-a decis să se axeze pe fotografie și a avut primele proiecte. Întotdeauna a fost fascinat de clădiri și arhitectură, așa că s-a hotărât să surprindă ferestrele și ușile inedite din orașul de pe Someș.

Clujeanul abordează și fotografia de călătorie sau cea de tip portret. Atunci când alege o clădire, pentru fotograf este foarte importantă textura și lumina. În plus, Mihail consideră că în spatele fiecărei uși există un mister.

Mihail colaborează cu mai multe nume importante din străinătate, care i-au solicitat fotografiile din Cluj-Napoca și nu numai.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus