Stiri de ultima ora

VIDEO Lady Gaga a lansat o piesă nouă, în care vorbește despre cum îşi amorţea simţurile cu alcool

VIDEO Lady Gaga a lansat o piesă nouă, în care vorbește despre cum îşi amorţea simţurile cu alcool
Cultura
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa "Rain On Me", al doilea single de pe noul album al celei dintâi, "Chromatica", anunță MEDIAFAX.

Noua piesă urmează single-ului "Stupid Love", iar Lady Gaga spune că este o "metaforă pentru lacrimi şi cantitatea de alcool pe care o consuma pentru a-şi amorţi simţurile", potrivit unui interviu pentru radioul Beats 1.

Gaga, în vârstă de 34 de ani, şi-a exprimat admiraţia şi faţă de Ariana Grande, care, ca şi ea, a trecut prin multe tragedii de-al lungul vieţii. Atacul terorist din Manchester, Marea Britanie, din mai 2017 a avut loc în timpul unui concert de-al Arianei Grande.

"Femeia asta a trecut prin nişte momente cu adevărat grele. Iar capacitatea ei de a merge mai departe." este uimitoare, a declarat Gaga.

Starul, care se luptă de mulţi ani cu depresia, i-a mai sfătuit pe cei din jur să uite de constrângeri şi să fie ei înşişi.

Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, ”Channel Kindness”. Potrivit prezentării oficiale, ”poveştile din Canalul bunătate privesc un tânăr scriitor care descoperă puterea iubirii de sine după ce e hărţuit la şcoală, o persoană care declanşează o mişcare pentru anularea reflexului de stigmatizare asociat afecţiunilor mintale şi încă un om care a creat spaţii sigure pentru tinerii din comunitatea LGBTQ”. Volumul va fi publicat prin fundaţia artistei, Born This Way, şi va fi lansată pe 22 septembrie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus