Stiri de ultima ora

VIDEO - Artista Adele a apărut din nou în public, la emisiunea Saturday Night Live, după ce din 2017 s-a retras din lumina reflectoarelor

VIDEO - Artista Adele a apărut din nou în public, la emisiunea Saturday Night Live, după ce din 2017 s-a retras din lumina reflectoarelor
Cultura
Adele a apărut pentru prima dată în faţa publicului, de când a slăbit, la Saturday Night Live. Cântăreaţa a fost gazda emisiunii, a glumit pe seama greutăţii şi a cântat. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy. Toată lumea era curioasă să o vadă pe cântăreaţa Adele după ce a slăbit, relatează Mediafax.

Cântăreaţa de 32 de ani a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Veselă şi plină de energie, ea nu a ezitat să facă glume pe seama kilogramelor pierdute. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy.

„Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea cealaltă”, a spus ea.

Adele a luat parte şi la schiţa „The Bachelor s dating”, din aceeaşi emisiune. Cântăreaţa a jucat rolul tinerei care este veşnic refuzată şi cu fiecare ocazie începea să cânte o piesă.

„Sunt Adele, am 32 de ani. S-ar putea să mă ştiţi drept cântăreaţa Adele, pentru că mi-a fost frântă inima de mult ori. Prima dată la 19, apoi mai faimoasă la 21 şi apoi mai faimoasă la 25”, a mai spus ea.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus