Stiri de ultima ora

Un Mini Cooper care a aparţinut Madonnei este scos la vânzare, fiind estimat la 55.000 de lire sterline

Un Mini Cooper care a aparţinut Madonnei este scos la vânzare, fiind estimat la 55.000 de lire sterline
Cultura
O maşină Mini Cooper S a Madonnei, pe care a menţionat-o în piesa "American Life", este pusă în vânzare pe Auto Trader, preţul de referinţă al automobilului fiind de 55.000 de lire sterline, potrivit BBC, scrie News.ro.

Cântăreaţa a folosit maşina cu trei uşi timp de patru ani pentru a-şi duce copilul la şcoală şi pentru a ajunge la studioul de înregistrări pe când lucra la al nouălea album, intitulat "American Life".

Ea a cumpărat maşina pe când locuia la Londra, la începutul anilor 2000, când era căsătorită cu regizorul Guy Ritchie, iar mai târziu i-a vândut-o şoferului.

Acesta a vândut modelul Mini Hatch 1.6 Cooper S negru unui colecţionar, care acum o vinde pe site-ul Auto Trader.

Vehiculul este descris ca fiind în "stare foarte bună".

Sistemul de navigaţie al maşinii are încă înregistrate rutele pe care le-a parcurs Madonna, printre care adresele de domiciliu din Marea Britanie şi sediile studiourilor de înregistrări.

Când maşina a fost construită la fabrica Mini din Crowley, Oxford, muncitorii ştiau că este pentru Madonna, pentru că toţi au semnat în interior şi sub capotă.

Maşina a fost comandată de Madonna L. Ciccone în octombrie 2002 şi înregistrată în Trustul Ciccone 1989.

Madonna va aniversa joi 60 de ani.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula „Evita” (1996). Madonna şi-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a şi scris-o, „Filth and Wisdom". Ea a mai regizat şi a fost coscenarist al „W.E" (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight", bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus