Stiri de ultima ora

Un celebru actor este acuzat de incest de către fiica sa: Autorităţile au deschis o anchetă

Un celebru actor este acuzat de incest de către fiica sa: Autorităţile au deschis o anchetă
Cultura
O anchetă care îl vizează pe actorul francez Richard Berry a fost deschisă în luna ianuarie în urma plângerii depuse de fiica sa mai mare, Coline, care l-a acuzat de incest, învinuiri pe care actorul le-a negat vehement, informează AFP.

O anchetă preliminară a fost deschisă chiar în ziua depunerii plângerii, pe 25 ianuarie, potrivit aceleiaşi surse.

Coline Berry a scris miercuri pe Instagram că a fost sărutată de tatăl ei pe gură cu limba şi a fost forţată să participe la jocuri sexuale într-un context de violenţe conjugale notorii .

Richard Berry, care în prezent are 70 de ani, a dezminţit marţi seară cu toată convingerea şi fără ambiguitate aceste acuzaţii dezgustătoare .

Nu am avut niciodată relaţii deplasate sau incestuase cu Coline şi cu niciunul dintre copiii mei , a subliniat actorul într-un text lung publicat pe contul său de Instagram.

Acesta a subliniat că acuzaţiile (fiicei sale) sunt false şi că versiunea sa a evoluat cu timpul .

Ceea ce a evaluat de-a lungul timpului, este atitudinea lui: de la violenţă mai întâi, a trecut apoi la ademeniri înlăcrimate ca să trec cu vederea şi să nu-l fac să pară un pedocriminal , a adăugat aceasta referitor la tatăl ei, un cunoscut actor de teatru şi cinema.

Potrivit lui Richard Berry, acuzaţiile de agresiune sexuală ale fiicei sale au debutat în urmă cu şapte ani, pe vremea când proaspăta soţie a actorului era însărcinată, iar Coline aştepta la rândul ei un copil.

De-a lungul anilor, am încercat să-i vorbesc (...) fără succes. M-am confesat psihiatrilor, familiei, prietenilor mei , a mai precizat acesta.

Coline Berry şi-ar fi reformulat din nou versiunea după publicarea în ianuarie a cărţii lui Camille Kouchner, La Familia Grande , în care autoarea îşi acuză tatăl vitreg, politologul Olivier Duhamel, că l-ar fi agresat sexual pe fratele ei geamăn pe când era adolescent.

Publicarea acestei cărţi autobiografice despre incest semnată de fiica fondatorului organizaţiei Doctors Without Borders , Bernard Kouchner, a declanşat o undă de şoc şi a fost urmată de alte mărturii, în special pe reţelele de socializare, grupate sub sloganul #Metooinceste.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus