Stiri de ultima ora

TVR renunță la o emisiune fără audiență dar nu știm ce va fi în locul ei | Romania Libera

TVR renunță la o emisiune fără audiență dar nu știm ce va fi în locul ei | Romania Libera
Cultura
TVR renunță la o emisiune fără audiență dar nu știm ce va fi în locul ei

Televiziunea națională va renunța la una dintre emisiunile cu cea mai slabă audiență, indică surse citate de site-ul Pagina de media.

Actualizat: 25.02.2021 - 18:33

Televiziunea națională, TVR, va renunța la una dintre emisiunile cu cea mai slabă audiență, indică surse citate de site-ul "Pagina de media".

Emisiunea care o să dispară din program este matinalul "Cu capu-n zori", care a avut în ultima perioadă audiențe aproape de zero.

Această emisiune de dimineață a fost difuzată la TVR doar cinci luni, începând din octombrie 2020, timp în care a avut audiență foarte slabă, ceea ce sugerează că administrația condusă de Doina Gradea a comis încă o eroare în momentul în care a decis s-o introducă în grilă. Dacă emisiunea s-ar fi difuzat ani de zile și i-ar fi scăzut audiența treptat ar fi fost scuzabil, dar aici este vorba de o emisiune foarte nouă care n-a avut audiență de la bun început, ceea ce indică o evidentă problemă de management la TVR.

Echipa de producție a emisiunii "Cu capu-n zori" ar fi fost deja anunțată că, din luna martie, această emisiune nu va mai fi inclusă în programul TVR. Motivele acestei decizii ar ține și de resursele financiare ale Televiziunii publice - care au fost risipite inclusiv prin emisiunea indicată mai sus.

Paginademedia.ro anunță că pe spațiul fostei emisiuni "Cu capu-n zori" va apare o nouă rubrică, elaborată de cunoscutul om de televiziune Cristi Tabără - cel care realizează la TVR emisiunea "Exclusiv în România". Venirea lui Tabără, care este foarte popular, merita a fi salutată. Doar că, potrivit unor surse neoficiale, în ultima clipă, conducerea de vârf a TVR ar fi revenit asupra acestei decizii, astfel că s-a renunțat la aducerea lui Cristian Tabără pe tronsonul de dimineață.

Ceea ce înseamnă că managementul TVR a tocat bani publici timp de cinci luni prin emisiunea "Cu capu-n zori", iar acum simulează că vrea să rezolve problema desființând emisiunea, dar fără să aibă un proiect alternativ viabil.

După cum se știe, cel mai recent scandal în care a fost implicat numele Doinei Gradea a fost cel legat de programul de Revelion al TVR, despre care s-a spus că ar fi fost extrem de vulgar.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus