Stiri de ultima ora

TOP CINEMA "The LEGO Batman Movie", pe primul loc în box-office-ul nord-american

TOP CINEMA The LEGO Batman Movie, pe primul loc în box-office-ul nord-american
Cultura
"The LEGO Batman Movie" s-a impus în fața "Fifty Shades Darker", sequel-ul "Fifty Shades of Grey" (2015) în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations și citate de AFP.

Spin-off-ul lui "The Lego Movie", produs de Warner Bros, a avut încasări de 56,5 milioane de dolari în acest weekend, devansând al doilea film din franciza toridă "Fifty Shades", bazată pe romanele lui E.L. James, care a avut încasări de doar 46,8 milioane.

Noul "Lego" este o comedie în 3D generată de computer, care urmează aventurile lui Batman (cu vocea lui Will Arnett), în timp ce încearcă să salveze Gotham City de dușmanul său, Joker, pentru care și-a împrumutat vocea actorul Zach Galifianakis.

Pe locul al treilea regăsim "John Wick: Chapter 2", sequel-ul filmului de acțiune "John Wick" (2014), cu Keanu Reeves în rolul unui asasin plătit, forțat să iasă la pensie, care după ce se întoarce în lumea sa de criminali pentru a plăti o datorie, descoperă că o recompensă substanțială a fost pusă pe capul său.

"Split,", thriller-ul lui M. Night Shyamalan despre un bărbat cu personalități multiple, care răpește trei adolescente, coboară pe locul patru al clasamentului, de pe locul 1, în a patra săptămână de proiecții în cinematografe, cu încasări de 9,3 milioane de dolari (112, 3 milioane de la lansare). Filmul a fost realizat cu buget de doar 9 milioane de dolari și îl are în rolul principal pe James McAvoy.

"Hidden Figures", o peliculă despre rolul cheie jucat de mai multe matematiciene de culoare în cucerirea spațială americană în vremea segregării, a ajuns pe poziția a cincea, cu încasări de 8 milioane de dolari în a opta săptămână în sălile de cinema și venituri totale de 131,5 milioane de la lansare.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus